ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΟΥ Πρόγραμμα του Σεξ Ed για τα παιδιά κάτω από την ηλικία των τεσσάρων: Ομοφυλοφιλία, Πορνογραφία, και αυνανισμός με άλλους.


Το πρόγραμμα σπουδών που προτείνεται από τον οργανισμό υγείας των Ηνωμένων Εθνών προωθεί την παράλογη σεξουαλικότητα για τα παιδιά, υποστηρίζοντας ότι οι κατευθυντήριες γραμμές τους υπερισχύουν εκείνων των γονέων. Αυτό παίρνει την ψύξη επιπτώσεις κατά την εξέταση της ιστορίας του βιασμού και της παιδοφιλίας εντός της οργάνωσης. Στον απόηχο της οργάνωσης που χειρίζεται εσφαλμένα τη συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19, ο Πρόεδρος Τραμπ αφαίρεσε τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). 

δείχνει ότι όχι μόνο ο ΠΟΥ είναι ανίκανος να εκτελέσει τη λειτουργία για την οποία δημιουργήθηκε, αλλά έχει παρωτολογίες που είναι πράγματι συγκλονιστικές. Ένα τέτοιο πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια επικεντρώνεται στην κατήχηση των παιδιών κάτω των τεσσάρων ετών στην "απόλαυση και την ευχαρίστηση του αυνανισμού" και ότι ακόμη και για τα παιδιά, η σεξουαλικότητα είναι ένα "φυσιολογικό μέρος της ζωής του καθενός." 
Το Συνεργαζόμενο Κέντρο του ΠΟΥ για τη Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία, που ιδρύθηκε το 2003 στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κέντρο Για την Εκπαίδευση στον Τομέα της Υγείας (BZgA) επικεντρώθηκε στη θέσπιση προτύπων για την εκπαίδευση στη σεξουαλικότητα, παρέχοντας καθοδήγηση για την εφαρμογή και υποστήριξη της εφαρμογής εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Το πρόγραμμα έχει μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες και χρησιμοποιείται διεθνώς. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε σε ένα έγγραφο πλαίσιο για την ανάπτυξη της σεξουαλικής εκπαίδευσης. Έχει χρησιμοποιηθεί σε τουλάχιστον 14 χώρες για την ανάπτυξη ή την προσαρμογή προγραμμάτων σπουδών για την αγωγή για τη σεξουαλικότητα ή/και για την υπεράσπιση των υπευθύνων λήψης αποφάσεων.
Το πρόγραμμα σπουδών του ΠΟΥ προτείνει ότι τα παιδιά ηλικίας τεσσάρων έως έξι ετών, να δοθεί πληροφορίες "σχετικά με τη φιλία και την αγάπη προς τους ανθρώπους του ίδιου φύλου" και "σχέσεις του ιδίου φύλου," και να καθοδηγείται για την ανάπτυξη "μια ανοικτή, μη επικριτική στάση."
Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα, τα παιδιά κάτω των τεσσάρων ετών εισάγονται στον αυνανισμό, συμπεριλαμβανομένου του "παίζοντας γιατρός" (δηλαδή σεξουαλική δραστηριότητα με ένα άλλο άτομο απροσδιόριστης ηλικίας). Τα παιδιά από 4-6 εισάγονται σε "σχέσεις του ιδίου φύλου" (δηλαδή την ομοφυλοφιλία).     Εδω το pdf του ΠΟΥ.
Ο ΠΟΥ καταργεί επίσης την εξουσία των γονέων σε τέτοια θέματα, καθιερώνοντας τα πρότυπά του ως υπερισχύουν αυτών.
«Όπως υποστήριξε», αναφέρει το έγγραφο, «οι γονείς, άλλα μέλη της οικογένειας και άλλες ανεπίσημες πηγές είναι σημαντικές για την εκμάθηση των ανθρώπινων σχέσεων και της σεξουαλικότητας, ειδικά για τις νεότερες ηλικιακές ομάδες.
"Ωστόσο, στη σύγχρονη κοινωνία, αυτό είναι συχνά ανεπαρκές, επειδή αυτές οι άτυπες πηγές συχνά στερούνται των απαραίτητων γνώσεων, ιδιαίτερα όταν απαιτούνται πολύπλοκες και τεχνικές πληροφορίες (όπως αυτή που αφορά την αντισύλληψη ή τους τρόπους μετάδοσης των STI)."
Το 2018, ο Άντριου Μακλάουντ, ο πρώην επικεφαλής επιχειρήσεων στο Κέντρο Συντονισμού Έκτακτης Ανάγκης του ΟΗΕ ισχυρίστηκε ότι περίπου 60.000 περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης είχαν διαπραχθεί την τελευταία δεκαετία από 3.300 παιδόφιλους που εργάζονταν στην οργάνωση.
«Τα εγκλήματα βιασμού παιδιών χρηματοδοτούνται ακούσια, εν μέρει, από τους φορολογούμενους του Ηνωμένου Βασιλείου», είπε σε μια συνέντευξη με τη βρετανική ταμπλόιντ The Sun. Την ίδια στιγμή, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ António Guterres παραδέχτηκε ότι ο ΟΗΕ "πάλευε για πολλά χρόνια με το ζήτημα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης", όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Times. Στις αρχές του 2017 ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών παραδέχτηκε 145 περιστατικά στα οποία συμμετείχαν 311 θύματα μόνο το 2016, κυρίως σε ειρηνευτικές επιχειρήσεις.
Σε μια περίπτωση που είναι ανησυχητικά σχετική με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΠΟΥ, καναδική ανθρωπιστική εργαζόμενος Peter Dalglish, ο οποίος βοήθησε να βρεθεί η φιλανθρωπία Street Kids International, ελήφθη από την αστυνομία στο Νεπάλ πάνω από ισχυρισμούς ότι συμμετείχε σε παιδόφιλες δραστηριότητες στην περιοχή Kavre, περίπου 50 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας, Κατμαντού.
"Με το πρόσχημα του κοινοτικού εργαζομένου, ισχυριζόμενος ότι εκπαιδεύει φτωχά παιδιά και παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη, εκμεταλλευόταν σεξουαλικά αυτά τα παιδιά. Έχουμε αναπτύξει ένα υγιές δίκτυο για να εντοπίσουμε και να συλλάβουμε παιδόφιλους που εισέρχονται στο Νεπάλ. Ακολουθούσαμε τις δραστηριότητες του Νταλγκλίς τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αφού μας ενημέρωσαν για τις δραστηριότητές του", δήλωσε ο αρχηγός της CIB και αναπληρωτής γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας, Πούσκαρ Κάρκι, σύμφωνα με την Εφημερίδα Του Κατμαντού.
Πριν από τη θητεία του στο Νεπάλ, είχε εργαστεί για μια σειρά από οργανισμούς των Ηνωμένων Εθνών και ήταν ο ΟΗΕ-Habitat εκπρόσωπος της χώρας για το Αφγανιστάν.
Ήταν επίσης μέλος της αποστολής των Ηνωμένων Εθνών για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης από τον Ιό Έμπολα στη Λιβερία μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 και υπήρξε σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης της νόσου.    Εδω το pdf του ΠΟΥ.
Πηγη...                          ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

 ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ