ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αδιανόητο: Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου μίλησε για μια unisex κοινωνία σε παιδιά δημοτικού - «Ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό»(ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σοκάρουν τα όσα είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μαθητές και μαθήτριες της τρίτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε για τον παιδικό Winnie το αρκουδάκι και τους είπε ότι... είναι και αρσενικό και θηλυκό. Όπως είπε αυτό είναι το αγαπημένο της παιδικό, καθώς ουσιαστικά προωθεί μια unisex κοινωνία χωρίς διακριτά φύλα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh έχει όνομα και αρσενικό και θηλυκό.
Και αυτό είναι που έχει προκαλέσει μεγάλη προσοχή.
Δεν ήθελαν να δώσουν όνομα ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό και έδωσαν και τα δύο.
Ήταν πολύ νωρίς αυτά όταν γράφτηκαν σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

Διατριβή πάνω στον σεξουαλικό προσανατολισμό «της» Winnie the Pooh

Εντύπωση προκαλεί η επιλογή της κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου η οποία επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την θέση της προέδρου της Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψη της στην «Παιδική και Εφηβική Γωνιά» της 18ης Διεθνούς Εκθέσεως Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη, να αναλύσει σε παιδιά της τρίτης δημοτικού την ιστορία «της» Winnie the Pooh. Το γνωστό και αγαπημένο αρκουδάκι, όπου σύμφωνα με την πρόεδρο, είναι «διεμφυλικό».

Τώρα, τι δουλειά είχε η πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την θεσμική επίσκεψη της σε δημοτικό σχολείο να κάνει τέτοιου είδους «κατήχηση» σε μικρά παιδιά, μόνο ίδια ξέρει καθώς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που την επέλεξε.

Διότι, η κυρία Σακελλαροπούλου ούτε την θεσμική ιδιότητα έχει, ούτε την επιστημονική επάρκεια προκειμένου να μιλήσει σε μικρά παιδιά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Για την ακρίβεια, μία πρόεδρος που «τίμησε» ακόμα και απολογητή βιαστών και παιδεραστών, είναι η τελευταία που θα έπρεπε να μιλήσεις σε μικρά παιδιά για αυτά τα θέματα. Δείτε εδώ το φρικτό ατόπημα της Σακελλαροπούλου, που πήγε στα εγκαίνια έκθεσης ενός τύπου ο οποίος επιχειρούσε να δικαιολογήσει αυτά τα φρικτά εγκλήματα.

Για την ακρίβεια, μετά και από αυτό το θεσμικό έγκλημα, η κ. Σακελλαροπούλου έπρεπε να είχε ήδη απομακρυνθεί.

Δείτε το αποκρουστικό συμβάν:


 newsbreak ΠΗΓΗ   

                        

                                                                       ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

 FACEBOOK

INSTAGRAM

 TWITTER

Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.