ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Δεν υπάρχει επιστροφή στην προ κορωναϊού πραγματικότητα"


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
"δεν υπάρχει επιστροφή στην προ κορωναϊού πραγματικότητα"
Δήλωσαν τα ερπετά ως πεφωτισμένοι της πλάσης, φροντίζοντας να τονίσουν την ελπίδα τους στην γρήγορη παρασκευή αντισαυροϊικού εμβολίου.
Θα σας ανοίξουμε σταδιακά τις επιχειρήσεις για να ελέγχουμε την διασπορά του ιού, αλλά θα σας ανοίξουμε μαζικά τα σχολεία για να γίνει ταχύτατη διασπορά και να έχουμε έτσι το δικαίωμα επαναφοράς τοπικών λοκνταουν, με πρόσχημα την ασφάλεια της υγείας της κοινωνίας, ενώ σαφώς χτίζουμε την ανοσία της αγέλης που σας κοροϊδεύαμε ότι δεν είναι ανθρωπιστική και σας δείχνουμε με τον πιο άμεσο τρόπο την ανάγκη εμβολιασμού σας.
Ταυτόχρονα πάρε και 93 επενδυτικές δομές σε όλη την χώρα κατά δήλωση Μηταρακη, για να έχεις να πορεύεσαι και μην αντιδράς στην καταπάτηση και καταστροφή της περιουσίας σου από τους επενδυτές, γιατί η απόφαση του δικαστηρίου στην Χίο για τον Έλληνα που τόλμησε να υπερασπιστεί την Γη του ήταν η απαγόρευση του να ξαναπατήσει εκεί.
Τα της εκλλησίας δεν τα σχολιάζουμε αναμένοντας αντίδραση από την επίσημη Μήτρα
Μετά θα πούμε πολλά......
Επίσης θα πρέπει να μασκοφορεθεί ολόκληρη η κοινωνία γιατί ο μάστερ της ιατρικής διανόησης τελικά κατέληξε ότι η μάσκα είναι απαραίτητη εκεί που ακριβώς τόσον καιρό δεν ήταν.
Οδεύουμε ολοταχώς προς κινεζοποίηση ή προς μουσουλμανοποίηση της κοινωνίας
Ότι μας έρθει πιο εύκολο στο τέλος.
Εγώ πάντως μάσκα δεν φοράω γιατί μου κρύβει το κραγιόν και με φιμώνει και είμαι πολύ γλωσσού και κοκετα για να την ανεχτώ.
Εσείς πράξτε κατά συνείδηση.
Να θυμάστε όμως ότι ποτέ ξανά στα παγκόσμια χρονικά εμφάνισης επιδημίας, γιατί τον όρο πανδημία ο κυρ Σωτήρης τον πήρε πίσω στις τελευταίες του ενημερώσεις, δεν απομονώθηκε ολόκληρη η κοινωνία αντί να απομονωθούν οι φορείς και οι ευάλωτοι.
ΠΟΤΕ!!
Καλημέρα συμπολίτες μου, αντί για συνέλληνες, όπως μας χαρακτήρισε χτες ο πολέμιος του νατιβισμού που το παίζει πρωθυπουργός της χώρας τρομάρα του. 

ΠΗΓΗ