ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΥΛΗ-ΑΛΕΞΗ : ΟΤΑΝ ΘΑ «ΓΕΛΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΕ ΜΙΑ…ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΥΛΗ-ΑΛΕΞΗ : ΟΤΑΝ ΘΑ «ΓΕΛΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΕ ΜΙΑ…ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΑΛΕΞΗ 1 / 5 / 2020

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΥΛΗ-ΑΛΕΞΗ : ΟΤΑΝ ΘΑ «ΓΕΛΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΕ ΜΙΑ…ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ


- 1 Μαΐ 2020




Η Γερμανοι δυναστες της χώρας μας θέλουν με κάθε μέσο να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα το γερμανικό μοντέλο διακυβέρνησης, δηλαδή μια κυβέρνηση συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας – Σύριζα, (χριστιανοδημοκρατών και σοσιαλδημοκρατών).
Η ανάγκη να γίνει κάτι τέτοιο θα γίνεται όλο και πιο πιεστική από το τέλος του καλοκαιριού και μετά, καθώς θα έχουν ήδη φανεί οι επιπτώσεις από την «κορονοϊκή δολοφονία» της ελληνικής οικονομίας, θα έχει πτωχεύσει δραματικά ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων και το κλίμα θα είναι άκρως εκρηκτικό με πολλούς ανυπολόγιστους κινδύνους να καταρρεύσει με πάταγο το ίδιο το κατοχικό πολιτικό σύστημα.
Το τραγελαφικό με αυτή την σχεδόν σίγουρη προοπτική, είναι του πως θα την προβάλλουν τα μεγάλα ανθελληνικά κανάλια που μέχρι σήμερα εκμεταλλεύονταν την θεατρική πολιτική αντιπαλότητα μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων για να δημιουργούν προϋποθέσεις αύξησης τηλεθέασης, αδιαφορώντας για το κατάντημα των Ελλήνων.
Σκεφτείτε τον «μεγάλο» Άδωνη να…αγκαλιάζει τον Πολάκη, θέαμα που «πουλούσαν» τα κανάλια, και οι δυο μαζί να ομολογούν δημόσια πως ότι κάνουν το κάνουν πια για το…καλό της πατρίδας, (βλέπε της τσέπης). Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.





Εκείνο όπως που δεν μπορούν ακόμα να υπολογίσουν, είναι ποια προοπτική αντίσυσπείρωσης θα δημιουργήσει αυτή η εξέλιξη, δηλαδή η κυβέρνηση συμμαχίας των δυο μεγάλων κομμάτων.


Η εξέλιξη αυτή αναπόφευκτα θα αφήσει ελεύθερο το πεδίο για μια συνολική αντικατοχική αντιπολίτευση και θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την συσπείρωση αντικαθεστωτικών δυνάμεων, καθώς θα αναδείξει σε όλο του το μεγαλείο το υποκριτικό πολιτικό σύστημα που κατατρώει την πατρίδα μας εδώ και δεκαετίες, με πολιτικούς εγκληματίες. που θα έπρεπε να βρίσκονται στα κάτεργα.


Εδώ θα παιχτεί και το μεγάλο δράμα της σύγχρονης Ελλάδας, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

ΠΗΓΗ