ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Jet2.com: Νέα αναβολή στην έναρξη των πτήσεων

Jet2.com: Νέα αναβολή στην έναρξη των πτήσεων


Ο ταξιδιωτικός πράκτορας, που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία διακοπών της Βρετανίας, ανακοίνωσε ότι λόγω των περιορισμών που εξακολουθούν να ισχύουν λόγω Covid19, έλαβε την απόφαση να επανεκκινήσει το πρόγραμμα των πτήσεων και των πακέτων διακοπών μετά τις 15 Ιουλίου.

Μπορεί το αρχικό πρόγραμμα για το φετινό καλοκαίρι η Κέρκυρα να έμοιαζε ευνοημένη από το νέο πρόγραμμα πτήσεων της Jet2.com, αφού περιλάμβανε μια νέα πτήση (από Μπέλφαστ), αλλά και αύξηση των πτήσεων προς το νησί των Φαιάκων από Μπέρμιγχαμ, Λιντς, Λονδίνο, Μάντσεστερ και Νιούκαστλ, όμως, όλα αυτά προ κορονοϊού.


Καθώς, η πανδημία επηρέασε άμεσα το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας

Η οποία, μάλιστα, με νέα ανακοινωσή της, γνωστοποίησε νέα αναβολή στην έναρξη των πτήσεων της για τις 15 Ιουλίου.
Επιπλέον, στην ανακοίνωσή της η εταιρεία ζητά από τους πελάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν πριν από τις 15 Ιουλίου να μην επικοινωνούν με την εταιρεία καθώς η ίδια θα επικοινωνήσει με τους πελάτες της προκειμένου να συζητήσει τις επιλογές που αυτοί έχουν, μια εκ των οποίων είναι η μετάθεση των διακοπών τους για αργότερα.
Ως προς τους πελάτες που έχουν κάνει κράτηση ταξιδιωτικού πακέτου για μετά τη 15η Ιουλίου, η κράτηση εξακολουθεί να υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις.
ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG


ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ