ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έρχεται στη δημοσιότητα το ημερολόγιο πτήσης του Έπστιν. Στο φως, οι επιβάτες του «Λολίτα εξπρές»


Ένας ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε την αποσφράγιση εγγράφων από μία αστική αγωγή εναντίον της Τζισλέιν Μάξγουελ – της φερόμενης ως «μαντάμ» του αποθανόντος διακινητή παιδιών Τζέφρι Έπστιν.
Η Μάξγουελ, αντιμετωπίζει κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκων, προκειμένου να συμμετάσχουν σε παράνομες σεξουαλικές δραστηριότητες.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Μάξγουελ, συνελήφθη από πράκτορες του FBI στο Νιου Χάμσαϊρ με πολλαπλές κατηγορίες σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση και την εμπορία παιδιών.
Ρεπορτάζ του Reuters:
Άσχετα από τις αντιρρήσεις της Μάξγουελ, η Αμερικανίδα περιφερειακή δικαστής, Loretta Preska στο Μανχάταν, ανέφερε το τεκμήριο ότι το κοινό έχει δικαίωμα πρόσβασης σε μεγάλα τμήματα περισσότερων από 80 επίμαχων εγγράφων, το οποίο υπερβαίνει τα επιχειρήματα της Μάξγουελ για διατήρησή τους στο σκοτάδι, συμπεριλαμβανομένου ότι θα μπορούσαν να αποδειχθούν ενοχλητικά (…)
Η Preska, δήλωσε επίσης, ότι τα προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης που περιέχονται στα έγγραφα, καθώς και τα ονόματα πολλών “μη μελών”, θα αναθεωρηθούν (…)
Περιλαμβάνουν αρχεία καταγραφής πτήσεων από τα ιδιωτικά αεροπλάνα του Έπστιν, κατάθεση μαρτυρίας το 2016 για την οποία οι δικηγόροι της Μάξγουελ δήλωσαν ότι της έγιναν «ενοχλητικές» ερωτήσεις σχετικά με τη σεξουαλική της ζωή και αστυνομικές αναφορές από το Palm Beach της Φλόριντα, όπου ο Έπστιν είχε σπίτι.

έγγραφο για πτήση
Ένας από τους διάσημους επισκέπτες του ιδιωτικού τζετ του Έπστιν, Λολίτα Εξπρές, ήταν και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον

Τα αρχεία προκύπτουν ως μέρος μίας αγωγής που κατέθεσε εναντίον του Έπστιν η Virginia Roberts Giuffre, για την οποία υπήρξε συμβιβασμός το 2017.
Μεταξύ των πιο διάσημων επισκεπτών του Έπστιν στο ιδιωτικό του τζετ, «Lolita Express», ήταν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.
Τον Μάιο του 2016, το Fox News, αποκάλυψε ότι ο πρώην Πρόεδρος, Μπιλ Κλίντον, πέταξε με το περίφημο ιδιωτικό τζετ του Έπστιν, «Lolita Express», τουλάχιστον 26 φορές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες «τουλάχιστον 5 φορές» ταξίδεψε κρυφά από τις Μυστικές Υπηρεσίες.
Ωστόσο, πολλοί άλλοι που ταξίδεψαν με το ίδιο τζετ, στο οποίο πολλά θύματα λένε ότι κακοποιήθηκαν πολλές φορές, είχαν καταφέρει να κρατήσουν μυστικές τις πληροφορίες για τις πτήσεις τους, μέχρι τώρα.
Τον περασμένο Νοέμβριο, μία γυναίκα, γνωστή μόνο ως «Jane Doe», αποκάλυψε, ότι ο Μπιλ Κλίντον είχε τη δική του θέση μεταξύ των παιδόφιλων στο στο ιδιωτικό τζετ «Lolita Express».
Όπως και άλλοι κατηγορούμενοι, η Doe 15 λέει, ότι πέταξε με το «Lolita Express» – το ιδιωτικό τζετ του Έπστιν, το οποίο διέθετε κρεβάτια, στα οποία βιάστηκαν τα ανήλικα κορίτσια, ενώ ανέφερε και περίεργα δάπεδα στα υπνοδωμάτια, φτιαγμένα από στρώμα αφρολέξ.
Την περασμένη εβδομάδα η Μάξγουελ είπε, ότι πιστεύει πως ο Έπστιν δολοφονήθηκε και φοβάται ότι θα «αυτοκτονήσει» και η ίδια στη φυλακή, όπως αποκάλυψαν οι φίλοι της.
Η Μάξγουελ πιστεύει, ότι ο Έπστιν, πρώην εραστής της και καταδικασμένος ως σεξουαλικός κακοποιός, δολοφονήθηκε στο κελί του στο Μανχάταν πέρυσι, επειδή γνώριζε πάρα πολλά.
Η ίδια, ανέφερε υποτίθεται στους φίλους της, ότι φοβάται ότι θα βρεθεί επίσης νεκρή στη φυλακή, πριν προλάβει να αποκαλύψεις όλους τους ισχυρούς συμμάχους της.
Η 58χρονη Μάξγουελ, έκλαιγε μόλις της αρνήθηκε η χρηματική εγγύηση την περασμένη Τρίτη, αφού δήλωσε αθώα για τις κατηγορίες της σεξουαλικής διακίνησης που ασκήθηκαν εναντίον της.
Πηγή: Neon Nettle                            
                                                 ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG
                                                                               ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

                                                                              
                                                                                    FACEBOOK
                                                                               
                                                                                  INSTAGRAM
   
             TWITTER