ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταφορά απορριμάτων: «Φάγαμε πόρτα».


τον «αέρα» η μεταφορά των απορριμμάτων… «Πόρτα» από την ΔΙΑΔΥΜΑ;
Στον αέρα φαίνεται ότι βρίσκεται η μεταφορά των απορριμμάτων από την Κέρκυρα στη ΔΙΑΔΥΜΑ της Κοζάνης καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά το πρώτο «ταξίδι» στην Κοζάνη τα ξημερώματα του Σαββάτου φαίνεται, ότι σύντομα τουλάχιστον δεν θα ξανά γίνει μεταφορά απορριμμάτων.
Ο λόγος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή είναι η «βιασύνη» που επέδειξε η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας και απερχόμενης Πρόεδρου του ΦΟΔΣΑ Μ. Υδραίου να ξεκινήσει τη διαδικασία μεταφοράς των απορριμμάτων μια ημέρα πριν έρθει στην Κέρκυρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Υπουργοί που τον συνόδευαν.
Η αιτία των αντιδράσεων εδράζεται, όπως λένε οι πληροφορίες ότι στη ΔΙΑΔΥΜΑ δεν ήταν προετοιμασμένοι, αφού είχαν ζητήσει τουλάχιστον ένα μήνα διορία, ώστε να μπορέσουν να προσλάβουν προσωπικό, το οποίο θα μπορεί να εξυπηρετεί την βάρδια για την επεξεργασία των απορριμμάτων της Κέρκυρας. Μάλιστα η ΔΙΑΔΥΜΑ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι «δεν δεχόμαστε τα απορρίμματα της Κέρκυρας με αυτόν το τρόπο».
Χαρακτηριστικό είναι ότι και το πρώτο φορτίο το δέχτηκαν στην ΔΙΑΔΥΜΑ Κοζάνης μετά από παρεμβάσεις υπουργών της Κυβέρνησης που ήταν στο νησί.
                                              ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

 ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ