ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ;;;

 

ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ



ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΦΕΚ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 137 Β/19-01-2021 ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, Λ. ΜΑΛΟΥΤΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ή ΜΕ ΤΟΝ Ν. ΧΑΡΔΑΛΙΑ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΕΒΗΣΑΝ ΑΚΑΡΠΕΣ.

kozan.gr: Λ. Μαλούτας για την παράταση του lock down: “Όλοι μας τα μαθαίνουμε από τα κεντρικά ΜΜΕ – Ποτέ δεν είχαμε μια υπεύθυνη ενημέρωση” (Βίντεο)



Μιλώντας σήμερα Τετάρτη 6/1 στο West Channel ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας αναφέρθηκε στα της παράτασης του lock down στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας & Βοϊου, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων πως: “Όλοι μας τα μαθαίνουμε από τα κεντρικά ΜΜΕ – Ποτέ δεν είχαμε μια υπεύθυνη ενημέρωση”
.






ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΥΚΛΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΔΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Η ΕΦΟΡΙΑ, ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠ' ΕΞΩ...


Κοζάνη: Ξεκινά με αντιδράσεις η λειτουργία των διοδίων στην Σιάτιστα

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ λειτουργίας των διοδίων της Σιάτιστας επί της Εγνατίας Οδού, αιφνιδιάζοντας τη δημοτική αρχή, αφού υπήρξαν αντιδράσεις το προηγούμενο διάστημα για το εν λόγω θέμα και των επιπρόσθετων προβλημάτων που θα φέρει στην οικονομία της περιοχής αλλά και την επιβάρυνση των κατοίκων του Βοΐου.

Ο δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής, συγκαλεί την ερχόμενη Παρασκευή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 5 το απόγευμα, προκειμένου να ενημερωθεί το Σώμα για την Υπουργική Απόφαση και να ληφθούν αποφάσεις.

Εν τω μεταξύ οι μπάρες έχουν κατεβεί από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, μετωπικών και πλευρικών διοδίων της Σιάτιστας επί της Εγνατίας Οδού, ενώ η δοκιμαστική λειτουργία των δυο σταθμών είχε ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και αναμενόταν το ΦΕΚ για την επίσημη έναρξη τους.

Το αντίτιμο διέλευσης για τον πλευρικό σταθμό στον κόμβο Σιάτιστας είναι:
Για την κατηγορία 1 (δίκυκλα και τρίκυκλα) 0,50 ευρώ.
Για την κατηγορία 2 (ελαφρά οχήματα) 0,70 ευρώ.
Για την κατηγορία 3 (φορτηγά, λεωφορεία και οχήματα με λιγότερους από 4 άξονες) 1,80 ευρώ.
Για την κατηγορία 4 (φορτηγά και οχήματα με περισσότερους από 4 άξονες) 2,50 ευρώ.

Το αντίτιμο για τον μετωπικό σταθμό Σιάτιστας είναι:
Για την κατηγορία 1 (δίκυκλα και τρίκυκλα) 1,10 ευρώ.
Για την κατηγορία 2 (ελαφρά οχήματα) 1,50 ευρώ.
Για την κατηγορία 3 (φορτηγά, λεωφορεία και οχήματα με λιγότερους από 4 άξονες) 3,80 ευρώ.
Για την κατηγορία 4 (φορτηγά και οχήματα με περισσότερους από 4 άξονες) 5,30 ευρώ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

ΠΗΓΗ: https://www.kozanilife.gr/2021/01/21/%ce%ba%ce%bf%ce%b6%ce%ac%ce%bd%ce%b7-%ce%be%ce%b5%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b7-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85/?fbclid=IwAR1K9at6S55-gXAL7GNuQlCThIsmxcIED3f_S8sZwJYqEjLv0QsRYf5TF68


Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. 70/2021

ΦΕΚ 137 Β/19-1-2021



ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...

ΑΣ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1.6 ΤΟΥ ΑΘΡΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 





ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

 FACEBOOK

INSTAGRAM

 TWITTER