ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βίντεο μετανάστη στην Καβάλα: «Άνετα παίρνεις το λεωφορείο για Θεσσαλονίκη»!

 


Από το λιμάνι της Καβάλας άνετη επιβίβαση στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη

Έχοντας «ταγκάρει» σε σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Ελληνική Αστυνομία και τον Υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, μετανάστης διερωτάται δημόσια: «Κανείς δεν ελέγχει στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Καβάλας; Θα μου πεις, σε ποια χώρα ζεις»;

Τι έχει γίνει: Ένα βίντεο που φέρεται να τράβηξε μετανάστης στην Καβάλα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και έχει δημιουργήσει αναταραχή, καθώς οι απορίες για την ύπαρξη ελέγχων σε κομβικά σημεία (το ΚΤΕΛ το λες και κομβικό σημείο) αυξάνονται.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr το απόγευμα της Δευτέρας ο χρήστης Nikol [NikKo_ial] κοινοποίησε το βίντεο στο οποίο αρχικά εμφανίζεται μία ομάδα μεταναστών να περπατούν στην Εγνατία Οδό (άγνωστο σε ποιο ακριβώς σημείο) και αμέσως μετά, ένας από αυτούς, να μιλάει στην «κάμερα» από το λιμάνι της Καβάλας και να επιβιβάζεται στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αυτόν που κοινοποίησε το σχετικό βίντεο, ο κάτοχος του κινητού εμφανίζεται να λέει στη γλώσσα του: «Αν εξαιρέσεις ένα δύσκολο σημείο Ξάνθη-Καβάλα, μετά άνετα παίρνεις το λεωφορείο για Θεσσαλονίκη».

                                                                            
                                 

                      ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG
                                   ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
                               FACEBOOK
                  INSTAGRAM
                                                                   
                             TWITTER 

Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.