ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Φονική» ατάκα Α.Τσίπρα σε Κ.Μητσοτάκη για βιασμούς του ευνοούμενού του Δ.Λιγνάδη (βίντεο)

 Σκληρή απάντηση επεφύλαξε ο Αλέξης Τσίπρας ακούγοντας την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «γίνονται βιασμοί εντός των Πανεπιστημίων» και ιδιαίτερα μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τον ευνοούμενο του πρωθυπουργού, πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησε μήπως τα μπέρδεψε με το Εθνικό Θέατρο, αφήνοντας έναν σαφή υπαινιγμό για τα όσα ακούγονται ότι γίνονταν εκεί το τελευταίο διάστημα.

«Φτάσατε στο σημείο να μας πείτε ότι γίνονται βιασμοί στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Δεν ξέρω, μήπως τα μπερδέψατε; Μήπως τα μπερδέψατε με το Εθνικό Θέατρο; Δεν ξέρω εγώ δεν έχω ακούσει να γίνονται βιασμοί», είπε χαρακτηριστικά.


Μάλιστα για το ζήτημα των βιασμών στον καλλιτεχνικό χώρο ο Α.Τσίπρας αναφέρθηκε και στο non paper της ΕΡΤ (το γνωστό πλέον 'sos-sos') με το οποίο στην κρατική τηλεόραση ζητούσαν οι ιθύνοντες να μην "παίζουν" φωτογραφίες του Κ.Μητσοτάκη με τον κατηγορούμενο για βιασμούς αγοριών πρώην διευθυντή προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου Δ.Λιγνάδη, φωτογραφίες όπως η πιο κάτω όπου εικονίζονται ο Κ.Μητσοτάκης μαζί με την Μαρέβα Μητσοτάκη και τους Δ.Λιγνάδη και Λ.Μενδώνη.

 

                                                                    ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG


                  ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

                              
                               FACEBOOK
                  INSTAGRAM
                                                                   
                             TWITTER


Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.