ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και 100.000 ευρώ για βεγγαλικά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τον… Λουδοβίκο των Αθηναίων!

-Προκλήσεων συνέχεια από τον «πρώτο πολίτη» της Αθήνας και την φαραωνικού τύπου πρωτοχρονιάτικη φιέστα που θέλει να διοργανώσει εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας και των διαδοχικών απαγορεύσεων που επιβάλει η κεντρική εξουσία στους πολίτες.

Την ώρα που η οικονομική κρίση χτυπά την πόρτα χιλιάδων νοικοκυριών που αδυνατούν να πληρώσουν τους θεόρατους λογαριασμούς αλλά και να τροφοδοτήσουν τα σπίτια τους με τα είδη πρώτης αναγκης ο δήμαρχος αποφασίζει να δαπανήσει εκτός από τα 215.000 ευρώ για την πρωτοχρονιάτικη φιέστα, επιπλέον 100.000 ευρώ για βεγγαλικά την ίδια βραδιά.

Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στην Διαύγεια. Δείτε:

Untitled 14

Untitled 15

Είναι πλέον σαφές ότι ο αμετανόητος δήμαρχος Αθηναίων δεν δίνει δεκάρα για τον ορυμαγδό των επικρίσεων που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το υπερβολικό κόστος της γιορτής που ετοιμάζει και δεν θα την παρακολουθήσει διαζώσης, ούτε πουλί πετούμενο. Παρά μόνο η αφεντιά του, που θα είναι και ο μοναδικός θεατής της σόλο- συναυλίας από τον εκλεκτό της παράταξής του Σάκη Ρουβά.

Τα 100.000 ευρώ βεβαίως είναι μόνο για τα βεγγαλικά καθώς συνολικό κόστος της φιέστας Μπακογιάννη θα φτάσει κοντά στα 315.000 ευρώ ποσό απαγορευτικό και προκλητικό στους χαλεπούς καιρούς που βιώνει η χώρα και ο δήμος ειδικότερα.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοχρονιάτικη φιέστα του δημάρχου θα είναι ολιγόλεπτη, άνευ θεατών στον Λυκαβηττό και με εμφάνιση «σούπερ σταρ» τον Σάκη Ρουβά που θα τραγουδήσει για 17 ολόκληρα λεπτά της ώρας!

Για το δήμαρχο είμαστε όλοι μίζεροι

Τα αυγά και τα πασχάλια- παρότι διανύουμε μέρες Χριστουγέννων- έχει χάσει ο δήμαρχος Αθηναίων μετά την πρωτάκουστη κίνησή του να σκορπίσει και πάλι πακτωλό χρημάτων στο πλαίσιο αυτή τη φορά της πρωτοχρονιάτικης γιορτής.

Μιας γιορτής που θα είναι one man show και θα κοστίσει πάνω από 210.000 ευρώ.

Η κριτική που δέχτηκε πήρε τη μορφή χιονοστιβάδας καθώς για ένα τραγουδιστή-και την αφεντιά του- χωρίς καθόλου κόσμου λόγω των πανδημικών μέτρων πετά στον αέρα χρήματα που θα μπορούσαν να δώσουν πραγματική χαρά σε εκατοντάδες πολίτες αντί για φαντασμαγορικά πορφυρογέννητα τερτίπια

Αφού η ανακοίνωση μέσω της Τεχνόπολης δεν βρήκε ανταπόκριση – αντιθέτως έδειξε περίτρανα τη σπατάλη- και μετά τον ορυμαγδό τον επικρίσεων ο δήμαρχος προσπάθησε να απαντήσει μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Για να πει τι; Απολύτως τίποτε… Προφανώς οι δικοί του επικοινωνιολόγοι δεν έχουν το «Know-how» τον συναδέλφων τους στο Μαξίμου και δεν τον συμβουλεύουν καλά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook: «Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή από τον δήμαρχο που άκουσον-άκουσον την κριτική για τον πακτωλό των χρημάτων που σκορπά αλόγιστα τη θεωρεί «κάτι σαν τα κάλαντα».

Για το δήμαρχο μιζέρια είναι η αντίδραση στη σπατάλη, Μιζέρια είναι που με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να πληρωθούν λογαριασμοί της ΔΕΗ για να μην κόβεται το ρεύμα στον κόσμο. Έτσι δίνεις χαμόγελο στον κόσμο και όχι με φαντασμαγορικά τερτίπια που κάποιοι δεν θα τα δουν από την τηλεόραση γιατί πολύ απλά δεν θα έχουν ρεύμα.

Και πολλά άλλα… Αλλά όταν είσαι πορφυρογέννητος αυτά σου μαθαίνουν αυτά κάνεις!

ΠΗΓΗ

                                                       ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

 FACEBOOK

INSTAGRAM

 TWITTER

Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.