ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κ.Σακελλαροπούλου: Συναντήθηκε κρυφά με τον Πρόεδρο του ΣτΕ εν μέσω του σκανδάλου με την κοκαΐνη

 

Μια συνάντηση που προκαλεί πολλά ερωτήματα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, καθώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συναντήθηκε κρυφά με τον Πρόεδρο του ΣτΕ, Δημήτρη Σκαλτσούνη.
Η συνάντηση είναι περίεργη γιατί γίνεται εν μέσω του σκανδάλου χρήσης και διάθεσης κοκαΐνης από αντιπρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου Παναγιώτη-Κίμωνα Ευστρατίου, ενώ παράλληλα η συνάντηση έμεινε κρυφή και δεν μεταδόθηκε από τα ΜΜΕ, κάτι που δεν συνηθίζεται, καθώς τέτοιου είδους συναντήσεις θεσμικών εκπροσώπων γνωστοποιούνται και έχουν ανοικτή ατζέντα συνεργασίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο υπό κατηγορία αντιπρόεδρος του ΣτΕ, ο οποίος και παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα για να αποσυνδέσει την ιδιότητα του με τον χώρο της Δικαιοσύνης, ήταν επί πολλά χρόνια συνεργάτης της Προέδρου στο περιβαλλοντικό τμήμα του ΣτΕ (Ε΄ τμήμα) ενώ σύντροφος του είναι η πρώην πρόεδρος του δικαστηρίου Μαίρη Σάρπ. Πρόσφατα το όνομα της κ. Σάρπ είχε ακουσθεί για την τοποθέτησή της στην ανεξάρτητη αρχή δημοσίων συμβάσεων.

                                                                        ΠΗΓΗ

                                                                      ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

 FACEBOOK

INSTAGRAM

 TWITTER

Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.