ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοβαρά ερωτηματικά για την κατάσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη

 

                          



        Πανηγύρισε σε κομματική εκδήλωση για τη «νίκη ενάντια στην πανδημία», την ώρα που οι Έλληνες πεθαίνουν

Η Ελλάδα «αντέδρασε, αμύνθηκε, οργανώθηκε και τελικά νίκησε», είπε με σθένος και υπερηφάνεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση.

Είναι η τρίτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια που ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνει διθυραμβικά και κηρύττει την νίκη κατά της πανδημίας. Τις δύο προηγούμενες φορές που το έκανε, ειδικά τον Μάιο του 2020, όταν και έστελνε μήνυμα στην ανθρωπότητα εξηγώντας πως ο «πετυχημένος Κυριάκος» νίκησε τον κορονοϊό, η Ελλάδα κατέγραψε 18.000 επιπλέον θανάτους από την πανδημία.

Την ημέρα λοιπόν που οι θάνατοι Ελλήνων από κορονοϊό έσπασαν το φράγμα των 19.000, κατατάσσοντας στην χώρα πρωταθλήτρια Ευρώπης αλλά και στις υψηλότερες θέσεις παγκοσμίως σε θνητότητα από την πανδημία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνει και πανηγυρίζει.

5A6FC0C0 4AEE 4477 9BE2 D25294B6F0C9
Συγκλονίζουν τα ποσοστά θνητότητας στην Ελλάδα

Εάν οι προηγούμενες δηλώσεις είχαν εκληφθεί ως «δείγμα αλαζονείας», η τωρινή του δηλωσή δημιουργεί μεγάλες ανησυχίες και προβληματισμούς για την κατάσταση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι πραγματικά συμβαίνει; Πως είναι δυνατόν ο άνθρωπος που χαρακτηρίζεται πλέον ως ο πιο αποτυχημένος κυβερνήτης παγκοσμίως στην αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς έχει λάβει από τα σκληρότερα μέτρα στον κόσμο, αλλά συνεχίζουμε να καταγράφουμε τεράστιες απώλειες, να βγαίνει να πανηγυρίζει;

Έχει συναίσθηση της πραγματικότητας ο πρωθυπουργός; Συμβαίνει κάτι;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που ταλανίζουν ακόμα και στελέχη της παράταξης.

ΠΗΓΗ

                                                                   ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

 FACEBOOK

INSTAGRAM

 TWITTER

Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.