ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πρωτοφανής κατακραυγή κατά του πρωθυπουργού από πολίτες!

 


Η «συγνώμη» για την ταλαιπωρία του χιονιά γύρισε μπούμερανγκ στον Μητσοτάκη

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε τελευταίος στη Βουλή, στο πλαίσιο της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησής του, με τους πολίτες που άκουσαν τον ίδιο, αλλά και όσους προηγήθηκαν, να αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά με τα καταδικαστικά σχόλιά τους στα social media, το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στους κυβερνώντες και τον (απλό) λαό.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός τουίταρε νωρίτερα σήμερα τα εξής: «Λυπάμαι που η συγγνώμη μου δεν έγινε αντιληπτή από όσους ποτέ δεν την έμαθαν και ποτέ δεν την διατύπωσαν. Απευθύνεται, όμως, σε όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας της επιχειρησιακής ανεπάρκειας ενός ιδιωτικού φορέα και της οργανωτικής αδυναμίας του κράτους».

  • Ακολουθούν μερικές χαρακτηριστικές απαντήσεις πολιτών:

                                                                     ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

 FACEBOOK

INSTAGRAM

 TWITTER

Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.