ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στα πράσα» ο Άδωνις: Ομολογεί επαγγελματική δραστηριότητα ενώ απαγορεύεται ρητά από το Σύνταγμα!

 


Η προκλητική συμφωνία του υπουργείου παιδείας με εταιρεία συμφερόντων Άδωνι Γεωργιάδη!

Εξαιρετικά αποκαλυπτική ήταν η αντιπαράθεση που είχαν στο Twitter ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπογιόπουλος και ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Όλα ξεκίνησαν μετά την αποκάλυψη της συμφωνίας του υπουργείου παιδείας με την εταιρεία ελληνική αγωγή, η εταιρεία που φέρεται να συνδέεται άμεσα με τον υπουργό.

Την υπόθεση μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: Εταιρεία συμφερόντων Γεωργιάδη, στα δημόσια σχολεία με σφραγίδα Κεραμέως!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπογιόπουλος λοιπόν έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter στηλιτεύοντας την συγκεκριμένη συμφωνία, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχουν δεκάδες λόγοι για τους οποίους το υπουργείο Παιδείας δεν θα έπρεπε να υπογράψει συμφωνία με την Ελληνική Αγωγή».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε κατηγορώντας τον δημοσιογράφο για «παραπληροφόρηση» διευκρινίζοντας ότι κανένα δημόσιο χρήμα «δεν πηγαίνει σε εμάς»!

75A1D533 1420 4F33 9B81 595EE32FD8B0
Ο Άδωνις ομολογεί ότι η Ελληνική Αγωγή είναι εταιρεία συμφερόντων του…

Αυτή η παραδοχή του Άδωνι ότι εμπλέκεται στην εταιρεία ενώ κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το Σύνταγμα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του δημοσιογράφου, ο οποίος έγραψε: «Για άλλη μια φορά ομολογείτε ότι ασχολείστε με επιχειρήσεις, πράγμα που απαγορεύεται από το Σύνταγμα:
«Oποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα των μελών της Kυβέρνησης, των Yφυπουργών και του Προέδρου της Bουλής αναστέλλεται κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους»!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, μετά από την συγκεκριμένη ομολογία, ο υπουργός θα είχε αποπεμφθεί. Όχι όμως στην Ελλάδα. Εδώ έχουμε πλέον την μετατροπή της πατρίδας μας σε μπανανία, με υπουργική σφραγίδα.

ΠΗΓΗ

                                                                  ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

 FACEBOOK

INSTAGRAM

 TWITTER

Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.