ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΣ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 



Δεν πρέπει να συγχέουμε τους Προέδρους της ΕΤΕ (ή της όποιας Α.Ε.) με τους ιδιοκτήτες. Οι Πρόεδροι είναι απλώς μεγαλόμισθοι υπάλληλοι, είναι οι νούμερο ένα στην ιεραρχία των υπαλλήλων της εταιρείας. Σημασία έχει ποιοι είναι οι μέτοχοι (δηλαδή οι ιδιοκτήτες) και μάλιστα του πλειοψηφικού πακέτου!

 

Για να δούμε τώρα την σχέση της ΕΤΕ με τους Ρότσιντ όπως αναφέρεται στο επίσημο Χρονολόγιο της ΕΤΕ (αναλυτικά το χρονολόγιο θα το δούμε παρακάτω):

 

 


Ελληνικό Κράτος 1.000 μετοχές

Ν. Ζωσιμάς 500 μετοχές

Ι.Γ. Ευνάρδος 300 μετοχές

Βασιλιάς Λουδοβίκος Βαυαρίας 200 μετοχές

Κ. Βρανής 150 μετοχές

Θ. Ράλλης 100 μετοχές

 

Παρατηρούμε ότι η αναφορά μετοχών γίνεται σε φθίνουσα κλίμακα και στο τέλος αναφέρουν τους Ρότσιλντ συνοδεία του πονηρού “κ.ά.” Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται η εικόνα ότι κάπου στο βάθος μεταξύ των άλλων υπάρχουν και οι Ρότσιλντ. Η πονηρία στην υπόθεση φανερώνεται με το ότι δεν γίνεται αναφορά στην ταμπακιέρα, δηλαδή στο πλειοψηφικό πακέτο που είναι και η ουσία κάθε Α.Ε. διότι αυτό το πακέτο κάνει κουμάντο... Αναφέρεται αναλυτικά σε ποιους ανήκουν οι 2250 μετοχές, αλλά αφήνουν αόριστο που ανήκουν οι περισσότερες μετοχές ή πόσες ανήκουν στους Τραπεζίτες Ρότσιλντς μιας και τους αναφέρουν... με αυτόν τον τρόπο φαίνεται η ανάμιξη τους μεν αλλά μόνο στους "κατάλληλους" θα φανερώσουν το ποσοστό (για τους ευνόητους δικούς τους λόγους).

 

Γιατί άραγε η τεχνική αυτή; μήπως για να μην συνειδητοποιήσουμε ότι η Εθνική όχι μόνο δεν ήταν ποτέ "Εθνική" και "της Ελλάδος" αλλά ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών άνηκε εξ αρχής στους Ρότσιλντ, συνεπώς οι Ρότσιλντ έλεγχαν εξ αρχής απόλυτα το νέο "Κράτος", άρα ουδέποτε υπήρξε δημοκρατία ή κράτος;... και πως να στηριχθεί το νέο μαγαζάκι ("Κράτος") χωρίς την ψευδαίσθηση της δημοκρατίας;

 

Οι μετοχές συνολικά ήταν 5.000, με τιμή 1000 Δραχμών καθ έκαστη, άρα 5.000.000 Δραχμές όπως βλέπουμε παρακάτω στο ΦΕΚ  30.03.1841. Οι 2750 μετοχές που αντιστοιχούν περίπου στο 55% των μετοχών ήταν των Ρότσιλντ.

 

όσον αφορά τις 1.000 μετοχές που είχε το Ελληνικό Κράτος, όπως θα δούμε στο επίσημο Χρονολόγιο της Εθνικής Τραπέζης, είναι ένας ακραίος εμπαιγμός διότι ήταν θέμα χρόνου αυτές οι μετοχές να φύγουν από τα χέρια του "Κράτους" εφόσον ο αναγκαστικός και αποκλειστικός δανεισμός του "Κράτους" από την ΕΤΕ θα έφερνε χρέος... Δηλαδή μας έδωσαν και μια αβάντα 1.000 μετοχές για να μας ρίξουν μια εντελώς ηλίθια στάχτη στα μάτια αφού ήταν θέμα χρόνου όχι μόνο να φύγουν από τα χέρια του "Κράτους" οι 1000 μετοχές αλλά να ξεκινήσει η υπερχρέωση του Κράτους από την ιδιωτική Εταιρεία που ήταν και το ζητούμενο!


=======================================================================


Έχουμε λοιπόν ένα Κράτος το οποίο δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει δικό του χρήμα αλλά επιτρέπει να το δανείζεται αποκλειστικά από μια Τράπεζα η οποία ανήκει σε τρίτους (την οποία απλά την έχουν βαφτίσει Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος).


Το Κράτος δεν επιτρέπει στον εαυτό του να κόψει χρήμα αλλά επιτρέπει δια νόμου ή Βασιλικού Διατάγματος να κόψει μια ιδιωτική εταιρεία χρήμα από την οποία θα τα ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ άρα από την πρώτη κιόλας Δραχμή η οποία θα μπει στην κυκλοφορία (circulation) το "Κράτος" ήδη χρωστάει!


Εν ολίγοις Το Κράτος έδωσε άδεια δια "νόμου" σε μια ιδιωτική εταιρεία η οποία ονομάζεται Τράπεζα και ανήκει σε συγκεκριμένους ιδιώτες, να δημιουργήσουν αξίες για τον εαυτό της τις οποίες επιπλέον θα ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ με τόκο σε εμάς, τα οποία είναι και αφορολόγητα (έγκλημα Χ3) πράγμα που σημαίνει ότι η ιδιωτική εταιρεία (δηλαδή ο Ρότσιλντ) θα μπορούν να αγοράζουν τον κόπο μας και τις ζωές μας αιώνια πουλώντας κυριολεκτικά αέρα κοπανιστό!

 

Και επειδή το Κράτος δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να ξεχρεώσει το όλο και αυξανόμενο χρέος, και επειδή δεν έχει νόημα η ιδιωτική Εταιρεία - Τράπεζα να μας δανείζει αιώνια, κάποια στιγμή ζητάει τα χρήματα της πίσω! Όπως καταλαβαίνουμε είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον να ξεχρεώσουμε, οπότε μπαίνουμε σε κατάσταση Default (χρεωκοπίας), πράγμα που σημαίνει ότι η Ιδιωτική Εταιρεία-Τράπεζα θα κατασχέσει τον κόπο μας (περιουσίες) και το "χρέος" θα μειωθεί.

Έπειτα θα αρχίσει ο νέος κύκλος δανεισμού, από τον κόπο μας για να δημιουργήσουμε νέες περιουσίες, για να έρθει πάλι μια ημέρα η ιδιωτική Εταιρεία-Τράπεζα να ζητήσει πάλι τα χρήματα της πίσω, πάλι να μας ρίξει σε Default (χρεωκοπία), πάλι να βάλει χέρι στον κόπο μας δηλαδή στις περιουσίες που δημιουργήθηκαν μεταξύ των δυο Defeults (χρεωκοπιών). Αυτό στην Ελλάδα από το 1821 συνέβη 3-4 φορές και είναι προ των πυλών η επόμενη, ειδικά που τώρα έχουμε Φυσικό Αέριο νοτίως της Κρήτης, δηλαδή πολλή περιουσία.


======================================================================


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ 2015




ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ........
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α
ΣΥΣΤΑΣΗ – ΕΠΩΝΥΜΙΑ – ΕΔΡΑ – ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΣΚΟΠΟΣ
ΑΡΘΡΟ 1
1. Η "Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε." ιδρύθηκε το 1841. Με το Β.Δ. της 26/27 Φεβρουαρίου 1953 η
Τράπεζα συγχωνεύτηκε με την "Τράπεζα Αθηνών Α.Ε.", που είχε ιδρυθεί το 1893 και έλαβε την
επωνυμία "Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Αθηνών Α.Ε.". H επωνυμία της σήμερα, όπως ορίστηκε
από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 30 Απριλίου 1958, είναι "Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Α.Ε.". Σε κείμενα στην αγγλική η επωνυμία είναι "Natiοnal Bank Οf Greece S.A.". Σε κείμενα σε άλλες
γλώσσες η επωνυμία γράφεται είτε σε πιστή μετάφραση είτε με λατινικά στοιχεία.
2. Η "Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε." έχει την έδρα της στο Δήμο Αθηναίων, οδό Aιόλου 86. Με
απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου μπορεί να ιδρύει Kαταστήματα, Υποκαταστήματα,
Πρακτορεία και Γραφεία Αντιπροσωπείας οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ – ΜΕΤΟΧΕΣ
ΑΡΘΡΟ 4
1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της Τράπεζας ανέρχεται σε Ευρώ 2.413.736.838,60 και διαιρείται α) σε
3.533.149.631 κοινές μετοχές, ονομαστικής αξίας Ευρώ 0,30 η κάθε μία, β) σε 12.639.831 εξαγοράσιμες
προνομιούχες ονομαστικές μετοχές άνευ δικαιώματος ψήφου και άνευ σωρευτικού μερίσματος, κατά τα
αναφερόμενα στο εδάφιο μζ΄ της παρ. 2 του παρόντος άρθρου, ονομαστικής αξίας Ευρώ 0,30 η κάθε μία και
γ) σε 270.000.000 εξαγοράσιμες προνομιούχες ονομαστικές μετοχές Ν. 3723/2008, κατά τα αναφερόμενα
στα εδάφια μθ’ και νδ’ της παρ. 2 του παρόντος άρθρου, ονομαστικής αξίας Ευρώ 5,00 η κάθε μία........

==========================================================================

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Ελλάδα το 1927 αιτήθηκε από την Κοινωνία των Εθνών ((League of Nations) - η οποία μετά τον ΒΠΠ μετονομάστηκε σε ΟΗΕ, ο οποίος χτίστηκε δωρεά του Ροκφέλερ στο Μανχάταν - 9.000.000 Λίρες Αγγλίας για την σταθεροποίηση του νομίσματος και της εκκαθαρίσεως ελλειμμάτων του προϋπολογισμού (δηλαδή Κυβερνήσεις και Εθνική Τράπεζα έκαναν "λάθη" πάλι ο κοιμισμένος Ελληνικός Λαός την πλήρωσε). Το δάνειο είχε την προϋπόθεση να φτιαχτεί μια νέα Τράπεζα η οποία θα έπαιρνε αυτή το εκδοτικό προνόμιο στα χέρια της, έτσι φτιάχτηκε ένα πρωτό-κωλο στην Γενεύη το οποίο είχε το καταστατικό της νέας ιδιωτικής Τράπεζας η οποία ονομάστηκε "Τράπεζα της Ελλάδος". Η ουσία ήταν ότι τα δεδομένα την εποχή εκείνη άλλαξαν, οπότε "συνέφερε" η μέχρι τότε Εμπορική και ταυτόχρονα με το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο Εθνική Τράπεζα να χωριστεί στα δύο. Η μεν Εθνική θα συνέχιζε να κατέχει την Εμπορική της ιδιότητα αλλά το Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο θα μεταφερόταν στην Τράπεζα της Ελλάδος. Οι λόγοι πολλοί, η ουσία των λόγων ήταν να γίνει ευκολότερη η προσπέλαση για κάποιους και δυσκολότερη για κάποιους άλλους.

Το ΦΕΚ 298/07.12.1927 περιέχει τον νόμο 3423 ο οποίος επικυρώνει το πρωτο-κωλο της Γενεύης (καταστατικό Τράπεζας της Ελλάδος και εγκρίσεως του δανείου) και τον 3424 ο οποίος επικυρώνει την μεταφορά του εκδοτικού προνομίου από την μια ιδιωτική Τράπεζα στην άλλη ιδιωτική... Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς και όσον αφορά την διοίκηση και όσον αφορά την ιδιοκτησία




ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ γ’) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ».
 ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ δ’) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ «ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ».
 ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ζ’) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ «ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 45 ΕΠ. ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ».
ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ  ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΥΠΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΑΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ».
ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 47 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ: «Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ Η ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ Η ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».
ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 48 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ: «ΟΥΤΕ ΕΝ ΤΩ ΚΕΝΤΡΙΚΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΕΝ ΤΟΙΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΙΝ ΑΥΤΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΠΛΗΝ ΕΝ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΟΠΟΤΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ∆ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΗ ΠΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΑΥΤΩ ΠΡΟΣ ΜΟΡΦΩΣΙΝ ΓΝΩΜΗΣ. Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗ ΑΥΣΤΗΡΑΝ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΝ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ»

=====================================================================================


ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4099 ΑΡΘΡΟ 165 Αρ. Φύλλου 250
20 Δεκεμβρίου 2012
7. Κυρώνεται, σύμφωνα με το άρθρο 7 του κυρωμένου με το ν. 3424/1927 (Α' 298) Καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, η από 24 Απριλίου 2012 απόφαση της 79ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας της Ελλάδος, περί τροποποίησης άρθρων του Καταστατικού της ίδιας Τράπεζας, το κείμενο της οποίας έχει ως εξής:
α) Στο άρθρο 1 οι λέξεις «31 Δεκεμβρίου 2020» αντικαθίστανται ως εξής: «31 Δεκεμβρίου 2050».
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΤΟ 1927 (ΦΕΚ Α’ 298/1927) ΠΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΤΕ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ Η ΤΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΕΩΣ ΤΟ 1960 ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ ΕΛΗΓΕ ΤΟ 1970.
ΤΟ 1960 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ
ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ. ΤΟ 1970 Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 2000 (ΝΔ 413/22.01.1970).
ΤΟ 1992 ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΕΩΣ ΤΟ 2020 (ΝΟΜΟΣ 2010/14.02.1992).
ΤΟ 2012 Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΤΕ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 2050.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΥΡΩΣΗ::::
«ΚΥΡΩΝΕΤΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΟΥ ΚΥΡΩΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟN Ν.3424/1927 (Α’ 298) ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,Η ΑΠΟ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 79ΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΕΡΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
Α) ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ «31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020» ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: «31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2050
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗ ΔΙ’ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΚΥΡΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ»
ΤΟ ΑΡΘΡΟ 72 ΑΝΑΦΕΡΕΙ: «ΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΣΙΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΣΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ».
ΔΗΛΑΔΗ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ KΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ KΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!!!!».
( ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ – ΤΤΕ – ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ).


ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ



   
                      
                                          

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

==================================================================

================================================================================================================================

ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.... ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ... ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ... ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...  ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..... ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ  ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....







ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ