ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άει στον κόρακα, κύριε Αντετοκούνμπο!


Ο διάσημος μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο, στην συνέντευξή του στο Bleacher Report, για να κερδίσει την συμπάθεια των BLM και των ακροαριστερών στις ΗΠΑ, μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τη χώρα μας. Την παρουσίασε, ως χώρα λευκών, που καταδιώκουν τους παράνομους έγχρωμους μετανάστες! Κάτι σαν την Ναζιστική Γερμανία!
Στο βίντεο, αναφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Η πρώτη φορά που είδα μαύρο άνδρα να οδηγεί αυτοκίνητο, ήταν στις ΗΠΑ. Ήμουν σοκαρισμένος, αναρωτιόμουν τι συμβαίνει εδώ. Με έκανε να αναρωτιέμαι, αν η χώρα μου δίνει αρκετές ευκαιρίες σε όσους δεν είναι από εκεί, άρχισα να το σκέφτομαι αυτό».
«Η Ελλάδα, είναι μία χώρα λευκών, μπορεί να γίνει δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος. Πηγαίνεις σε πολλές γειτονιές και αντιμετωπίζεις αρκετή αρνητικότητα, ρατσισμό».
«Οι γονείς μου, έκαναν τρομερή δουλειά, πάλευαν για εμάς σε καθημερινή βάση. Μας παρείχαν όσα χρειαζόμασταν σαν οικογένεια, ακόμη κι αν έπρεπε να πουλήσουν πράγματα στους δρόμους. Η φτώχεια, μπορεί να σε ωθήσει στα όριά σου. Δεν είναι διασκεδαστικά, όμως, στο τέλος της ημέρας, πρέπει να το αποδεχθείς και αυτό κάναμε ως οικογένεια. Είχαμε ο ένας τον άλλο, κάναμε αυτό που έπρεπε».
«Οι γονείς μου, ήταν παράνομοι, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε ένα διαβατήριο ή μία Ελληνική ταυτότητα. Όταν είσαι παράνομος στην Ελλάδα, ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απελαθείς. Ό,τι κι αν έκαναν οι γονείς μου, το έκαναν πολύ προσεκτικά. Όταν είσαι παράνομος, δε θέλεις να περπατάς στο δρόμο, η Αστυνομία μπορεί να σε σταματήσει και να σε στείλει πίσω στη χώρα σου, μπορεί να μη ξαναδείς ποτέ τα παιδιά σου. Αν γύριζα από το σχολείο και δεν έβρισκα τη μητέρα μου, το μυαλό μου έτρεχε. Σκεφτόμουν που βρισκόταν, αναρωτιόμουν αν ήταν καλά εκείνη και ο πατέρας μου».
Και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Πολλές φορές σκέφτηκα, ότι θα απελαθούν οι γονείς μου, ευτυχώς αυτή η μέρα δεν ήρθε ποτέ. Σαν οικογένεια, βάλαμε τους εαυτούς μας γύρω από ανθρώπους θετικούς, όπως ο ιδιοκτήτης ενός καφέ, ο κύριος Γιάννης. Ήταν δύσκολο και πάντα θα είναι δύσκολο να είσαι μαύρος σε μία χώρα λευκών. Έρχονται στιγμές, που αισθάνεσαι ότι δεν είσαι αυτός που πραγματικά είσαι. Εγώ, γεννήθηκα στην Ελλάδα, δεν έχω πάει ποτέ στη Νιγηρία, πήγα σε Ελληνικό σχολείο με τους φίλους μου, η Ελλάδα είναι όσα γνωρίζω. Δε βγήκα ποτέ από εκείνη μέχρι τα 18 μου».
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του, είπε πως: «Ήταν δύσκολα, οι γονείς μου ήρθαν από τη Νιγηρία στην Ελλάδα και γνωρίστηκαν στη διαδρομή. Είναι τρελό, δεν μπορείς να εργαστείς όταν είσαι μετανάστης, όμως, ο πατέρας μου ήθελε να ζήσει εδώ, γιατί έλεγε πως η Ελληνική κουλτούρα και το εκπαιδευτικό σύστημα, θα είναι σπουδαία για εμάς. Γύριζα τους δρόμους για να πουλήσω πράγματα μαζί με τα αδέλφια μου. Σαν παιδιά, καταλάβαμε τη σημασία της εργασίας και πόσο σημαντικό είναι να δουλέψεις για να παρέχεις τα σημαντικά στην οικογένειά σου, τη μητέρα σου και τον πατέρα σου. Πάντα προσπαθούσα να βρω τους γονείς μου με κάποιον τρόπο, διότι δεν είχαμε τηλέφωνο. Αν γινόταν κάτι, αν τους συλλάμβαναν, δε θα γνωρίζαμε που να τους αναζητήσουμε. Δε θα ξέραμε ποιον να πάρουμε και που να πάμε».
Δηλαδή, κύριε Αντετοκούνμπο, δεν είχατε δει ποτέ στην Ελλάδα Πακιστανό, Νιγηριανό, Αιγύπτιο ή Άραβα, να οδηγούν αυτοκίνητα; Εκτός, εάν οι Αιγύπτοι και οι Πακιστανοί λογίζονται ως λευκοί, οπότε πάμε πάσο, γιατί εμείς, τα τελευταία είκοσι χρόνια, έχουμε δει πάρα πολλούς να οδηγούν αυτοκίνητα και μηχανάκια. Αλλά ο κύριος Αντετοκούνμπο, δυσφημώντας τη χώρα μας, δεν λέει, η Ελληνική πολιτεία δεν είναι ξέφραγο αμπέλι για να μπαίνει όποιος θέλει μέσα, όσο και αν το επιθυμεί ο ίδιος και η Αντίφα. Το Ελληνικό Κράτος, «κυνηγούσε» την οικογένεια του, όχι για το χρώμα της, ούτε για τη Θρησκεία της, αλλά επειδή διέπραξε παράνομη πράξη, εισερχόμενη από τα Ελληνικά σύνορα, χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα!
Ο κύριος Αντετοκούνμπο, τώρα ανακάλυψε ότι η Ελλάδα κατοικείται από ανθρώπους της Λευκής φυλής; Όταν η οικογένειά του αποφάσισε να εισέλθει παράνομα στη χώρα, δε γνώριζε που πηγαίνει; Μπήκαν ξαφνικά και είδαν, προς μεγάλη τους έκπληξη, ότι η χώρα κατοικείται τα τελευταία 10.000 χρόνια από λευκούς; Μήπως θα πρέπει να νιώθουμε ντροπή ή τύψεις που γεννηθήκαμε λευκοί; Τι θέλει ο κύριος Αντετοκούνμπο, να γονατίσουμε και να φιλάμε τα πόδια των μαύρων, όπως αναγκάζουν τον κόσμο να κάνει, η Ακροαριστερά και το BLM στην Αμερική; Γιατί δεν ασχολείται, ως Νιγηριανός, με τις σφαγές της Ισλαμικής Μπόκο Χαράμ στην πατρίδα του; Φοβάται μήπως στεναχωρήσει και στοχοποιηθεί από την ανίερη συμμαχία της Αντίφα, των BLM και του Ισλάμ στην Αμερική;
Γνώρισε, λέει, φτώχεια η οικογένειά του. Σώωωπα!!! Ενώ οι Ελληνικές οικογένειες, είναι όλες με δισεκατομμύρια στους λογαριασμούς τους! Λέει, ότι πουλούσε CD για να ζήσει, ο κύριος Αντετοκούμπο. Μάλιστα. Μάλλον, δεν έχει δει, ούτε ακούσει για Ελληνόπουλα που δουλεύουν ως σερβιτόροι, καθαρίστριες, οικοδόμοι, ντιλιβεράδες και στην ναυπηγοεπισκευαστικη ζώνη Περάματος, για να βοηθήσουν τις οικογένειές τους! Μόνο του κυρίου Αντετοκούνμπο η οικογένεια, βγήκε από νωρίς στο μεροκάματο, ενώ οι υπόλοιπες οικογένειες στην Ελλάδα, ήταν αραχτές σε ένα γραφείο, τζογάροντας στη Wall Street!
Ο μύθος που καλλιέργησαν μαζικά και μεθοδικά τα ΜΜΕ, του Ελληνοαφρικανού μετανάστη, που τιμάει την Ελλάδα και έχει αφομοιωθεί ψυχή τε και σώματι στον πολιτισμικό και πολιτικό Εθνικό κορμό, καταρρέει με πάταγο! Ο κύριο Αντετοκούνμπο, μόλις λάδωσε το αντεράκι του στις ΗΠΑ και γνώρισε τη δημοσιότητα, έρχισε να δυσφημεί τη χώρα, στην οποία γεννήθηκε. Αναμενόμενο. Δεν είναι ο πρώτος που το κάνει. Είχαμε και τον Τσενάι κάποτε.
Μέτοχος της Ελληνικής παιδείας και ιστορίας, δε γίνατε και δε θα γίνετε ποτέ, κύριε Αντετοκούνμπο.
Μία μπάλα χτυπάτε στο παρκέ ενός γηπέδο. Τίποτα παραπάνω. Αυτό καταφέρατε στη ζωή σας, Δεν μάθατε, ότι η χώρα που σας φιλοξένησε, είναι το λίκνο του πολιτισμού και του αθλητισμού, που χωρίς αυτό, δε θα είχατε ούτε καν γήπεδο να χτυπάτε στο παρκέ, τόσο επιτυχώς, ένα τόπι.
Καθήστε εκεί που είστε, κάντε αυτό που κάνετε καλά με το τόπι και μη ξαναπιάσετε στο στόμα σας τη χώρα μας, εάν πρώτα δεν πλύνετε τη γλώσσα σας και το μυαλό σας, με τα έργα του Οδυσσέα Ελύτη.
Τότε, ίσως να σας δοθεί το πολιτισμικό δικαίωμα να κρίνετε την Ελλάδα…
ΠΗΓΗ            
                                                 ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG
                                                                               ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

                                                                              
                                                                                    FACEBOOK
                                                                               
                                                                                  INSTAGRAM
   
             TWITTER