ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με «βαποράκια» μετανάστες, γεμίζουν την Θράκη με τούρκικα όπλα

 


Ο εντοπισμός τους και η παραδειγματική τιμωρία των κατόχων είναι πρώτη προτεραιότητα.

Οι καθησυχαστικές ανακοινώσεις των αρχών ότι τα όπλα απευθύνονται για ποινικούς και δεν αποτελούν θέμα εθνικής ασφάλειας, δεν πείθουν κανέναν. Όταν ακόμα και τα πιστόλια που εντοπίζονται διαθέτουν μεγάλους γεμιστήρες, παραπέμποντας σε επιχειρησιακή δράση, ουδείς μπορεί να κοιμάται ήσυχος ειδικά στην Θράκη μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Τα οποία έρχονται μαζί με τους παράνομους μετανάστες οι Τούρκοι τους χρησιμοποιούν σαν βαποράκια. Και αυτό είναι ακόμα πιο ανησυχητικό. Η τακτική αυτή δείχνει ότι η Τουρκία δεν ενδιαφέται τόσο να βγάλει λεφτά από το εμπόριο όπλων, όσο το να εισέλθουν τα όπλα αυτά στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Εάν λοιπόν ήδη έχουν εντοπιστεί ποσότητες όπλων τουρκικής κατασκευής στα χέρια παράνομων μεταναστών, είναι βέβαιο ότι αντίστοιχες ίσως και μεγαλύτερες ποσότητες θα έχουν περάσει ήδη σε ελληνικό έδαφος.

Ο εντοπισμός τους και η παραδειγματική τιμωρία των κατόχων είναι πρώτη προτεραιότητα. Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας. Να υπενθυμίσουμε ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες που πολεμούσαν στο πλευρό των Αζέρων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, έφεραν τυφέκια τουρκικής κατασκευής.

ΠΗΓΗ

ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ BLOG
                                   ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ
                               FACEBOOK
                  INSTAGRAM
                                                                   
                             TWITTER


Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το Το ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.